Over mij

Mijn naam is Marjolein Moonen en ik ben sinds 1990 werkzaam in het onderwijs. Eerst als  basisschoolleerkracht en nu als begeleider passend onderwijs in het voortgezet onderwijs. Ik ben getrouwd en wij hebben twee kinderen van 26 en 24 jaar. In 2002 ben ik begonnen als zij -instromer in het basisonderwijs. Dit hield in dat ik een dag in de week naar school ging en vier dagen voor de klas stond. In anderhalf jaar heb ik mijn opleiding afgerond. Daarna heb ik de Master SEN opleiding gedaan en  heb ik als intern begeleider gewerkt op de basisschool.

Doordat mijn zoon ernstige dyslexie heeft ben ik geïnteresseerd  geraakt om kinderen die  extra ondersteuning nodig hebben  te ondersteunen en ben ik in het speciaal onderwijs gaan werken.

Als eerste heb ik als speciaal leerkracht bij Stichting Gewoon Anders gewerkt, nu bekend onder de naam  Stichting Almere Speciaal. Hier heb ik kinderen met diverse onderwijsbehoeften ondersteund. Op dit moment ben ik werkzaam in het voortgezet onderwijs als Begeleider Passend Onderwijs. In deze functie begeleid ik docenten bij klassenmanagement en ondersteun ik leerlingen bij het leren leren en het maken van een planning.

In maart 2017 heb ik de opleiding voor trainer Leren Leren methode gevolgd. Tevens heb ik de opleiding van Expert afgerond.  Ik ben aangesloten bij het instituut Kind in Beeld van Marion van de Coolwijk.

In 2018 heb ik de cursus gedaan voor JaMaRa rekencoach heb ik de Bal-A-Vis-X gevolgd. Tevens volg ik regelmatig cursussen om up to date te blijven.

 

Meer Weten Over Prijzen?

Meer weten over de prijzen en wat je voor die prijs krijgt?
Check de tarieven pagina!
WhatsApp chat